Romanii vor putea plati taxele locale cu cardul

In curand, romanii nu vor mai fi nevoiti sa stea la cozi sa isi achite taxele si impozitele locale. Asta pentru ca, vor putea achita cu cardul, online.

41 de primarii accepta plata cu cardul, iar in continuare se poarta discutii cu reprezentantii administratiilor locale din cele mai mari orase din tara pentru a-i incuraja sa introduca acest serviciu, informeaza Gardianul.”Avem ca obiectiv ca, pana la sfarsitul anului, 47 de resedinte de judet, inclusiv cele sase sectoare din Bucuresti, sa accepte platile prin card a impozitelor si taxelor.

Din cele 41 de primarii care accepta deja, 25 sunt resedinte de judet si 5 accepta si platile online. Suntem in negocieri avansate de implementare a platilor online si in sectoarele 3 si 2″, a declarat ieri directorul general al VISA Europe pentru Romania, Catalin Cretu.

El a tinut sa precizeze ca nu se percepe comision pentru acest serviciu. Totodata, el a mai aratat ca VISA lucreaza si pentru acceptarea platilor online prin card la asiguratorii auto.

Seful VISA Europe a afirmat ca plata online cu cardul este deja disponibila la Allianz Tiriac si Astra si estimeaza ca macar inca doua-trei companii de profil sa reuseasca sa implementeze acest serviciu in 2010.

sursa: ziare.com

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s