Minerii din Oltenia revin luni la lucru

Cei 8.417 salariati din cadrul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO) vor reveni luni la lucru, dupa aproape trei saptamani de vacanta.

Conducerea Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO) a hotarat, in luna decembrie, ca minerii sa beneficieze de aproape trei saptamani de vacanta, din cauza reducerii furnizarii de lignit catre beneficiari.

Astfel, cei 8.417 salariati ai SNLO au avut liber de pe 24 decembrie pana pe 11 ianuarie 2010.

Daniel Burlan, directorul SNLO, a declarat ca perioada cuprinsa intre 4 si 8 ianuarie 2010 a fost considerata concediu de odihna. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, minerii au primit fiecare tichete-cadou in valoare de 500 de lei.

SNLO este cel mai important producator de carbune din Romania. Productia sa este achizitionata in mare parte de complexurile energetice de la Rovinari si Turceni, precum si de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare.

Anul trecut, de la SNLO au fost disponibilizati aproximativ 600 de salariati, care au beneficiat de salarii compensatorii de 30.000 de lei fiecare. In 2010, conducerea societatii si-a propus sa mai disponibilizeze circa 200 de mineri.

sursa: ziare.com

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s