Prigoana vrea sa cumpere Realitatea TV si NewsIn?

Se pare ca omul de afaceri Silviu Prigoana isi doreste postul Realitatea TV inapoi si sa achizitioneze agentia de stiri NewsIn si poarta unele discutii cu Sorin Ovidiu Vantu in acest sens.

Suma ceruta pe Realitatea TV si NewsIn nu se cunoaste deocamdata, insa nu ar putea fi foarte mare avand in vedere situatia financiara a trustului, informeaza Replica Online.

In decembrie 2009 si numele lui Dinu Patriciu a fost mentionat ca eventual viitor patron al Realitatii TV, dupa cum au afirmat unele surse. Acestea mentionau ca Patriciu negocieaza intens cu Vantu. La vremea aceea alte surse din trust afirmau ca nu este adevarat. Oricum vestea era cat de cat credibila avand in vedere aparitiile dese ale lui Patriciu la Realitatea TV.

In iulie 2009 Vantu sustinea sus si tare ca Realitatea TV nu este de vanzare. „Nu vand nimic. Realitatea nu e de vanzare!”, spunea omul de afaceri pe atunci.

In ceea ce il priveste pe Prigoana, acesta a fost cel care a infiintat postul si in noiembrie 2003 l-a vandut, insa acum si lui si PD-L le-ar prinde bine o televiziune de stiri. Prigoana mai e patron la ETNO TV si Taraf TV.

sursa: ziare.com

Daca pentru a castiga al doilea mandat prezidential, P.D.-L-ul, si-a identificat strategiile cu cele  P. S. D-iste [ si i-a iesit], se pare acum ca vor sa-si faca rost de propriul  MOGUL   asa cum la definit,  obsedant, in campanie presedintele.

Dupa definitia din  DEXONLINE.RO, BASESCU este cel mai mare MOGUL,  [s.m.(fig.) persoana foarte importanta, cu puteri discretionare] din tara.

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s