Romania va ajuta Haiti cu 50.000 de euro

Guvernul a decis in cadrul sedintei de miercuri sa ajute victimele cutremurului de saptamana trecuta din Haiti, acordand un ajutor de 50.000 de euro, a anuntat miercuri seara, Ioana Muntean, purtatorul de cuvant al Executivului.

„Romania se alatura astfel efortului comunitatii internationale de a sprijini Republica Haiti, stat grav afectat de cutremurul din 12 ianuarie, raspunzand apelului pentru asistenta imediata facut de Organizatia Natiunilor Unite la 15 ianuarie”, a declarat Ioana Muntean.

Suma va fi acordata din bugetul de asistenta pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe pentru anul 2010, prin intermediul Programului Alimentar Mondial.

In urma cutremurului zeci de mii de persoane au murit, sute de mii de oameni sunt raniti si 1,5 milioane de locuitori au ramas fara adapost.

Organizatiile internationale s-au mobilizat masiv in vederea distribuirii de alimente, apa potabila si medicamente, pentru supravietuitorii seismului de marti.

Multe alte guverne si institutii internationale au venit in ajutorul poporului haitian.

sursa: ziare.com

Am crezut  ca nu este bine tiparita suma.  Este penibil, jenant pentru o tara o astfel de suma. Cand  o fatuca, a presedintelui, are un apartament de cel putin 600 000 euro, nu este posibila o astfel de suma din partea guvernului Romaniei. RUSINE! , domnule boc.

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s