Silviu Prigoana primeste 71.500 de euro lunar ca sa foloseasca marca Rosal

Silviu Prigoana va primi cate 71.500 de euro/luna, fara TVA incepand cu luna ianuarie, pentru folosirea marcii „Rosal” de catre compania cu acelasi nume.

Asta dupa ce Prigoana, actionarul majoritar al companiei de salubritate Rosal, a incheiat un contract de licenta pe 10 ani cu propria firma, anunta Mediafax.

„Toti asociatii recunosc ca marca Rosal apartine asociatului Prigoana Vasile-Silviu anterior infiintarii oricarei societati comerciale care isi desfasoara activitatea sub aceasta denumire si anterior inregistrarii la OSIM de catre Prigoana Vasile-Silviu a marcii Rosal”, se arata in datele publicate la Monitorul Oficial.

sursa: ziare.com


In ’89 toti lucratorii ” aparatului… ” activi sau in asteptare, incadrati sau sub acoperire, turnatori sau colaboratori au primit sarcini precise de activitate, prin infiltrare, in absolut toate domeniile vietii pentru urmatoarea perioada de timp. Astfel au aparut „baietii destepti” cei care au stiut cu o secunda innaintea celorlalti ce trebuie sa faca[ adica ce se poarta iarna asta la Paris]. Ei stiu cum sa foloseasca virgulile, din legi, deoarece pentru ei au fost puse. Prigoana este un artist al acestor „inginerii”-doar este inginer. Daca firma lui de salubritate tot are contract cu primaria si ia bani publici , de ce n-ar ciupi si el „pe pesoana fizica” un ban PUBLIC  folosind dreptul legal, cum spuneam, al brandului prigonit :ROSAL.

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s