FMI anunta un milion de someri, Boc vede situatia in roz

Seful misiunii de evaluare a acordului cu FMI pentru Romania, Jeffrey Franks, a avertizat miercuri dimineata ca Romania va inregistra in 2010 un milion de someri. Ceva insa trebuie sa se fi schimbat pana seara, cand premierul Emil Boc a iesit foarte optimist de la intalnirea cu sindicatele si a anuntat ca tara e pe drumul cel bun.

Seful Executivului a reiterat ca 2010 este anul in care economia Romaniei va trece din nou pe crestere si ca se vor crea mai multe locuri de munca, deci somajul va fi diminuat, banii vor curge la bugetul de stat si toata lumea isi va primi salariul, pensia sau alocatia sociala.

Concluzia este, bineinteles, la fel de optimista: „In 2010 vom avea o crestere economica de 1,3%, deci putem, chiar daca prima parte a anului va fi mai grea, sa incheiem anul pozitiv, si nu cu o scadere de 7% asa cum a fost in 2009”, a mai spus Boc.

sursa: ziare.com

Vedeav-as someri in zeghe, guvernantilor  numiti, fosti numiti, destituiti, interimariti,minoritariti si mult huliti pentru incompetenta voastra criminala.

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s