Eu te-am facut, tu ma….depasesti !

w134xh104_Bogdan_Botezatu-BitDefenderOamenii au creat tehnica de calcul ca pe o marire a capacitatii de stocare si a vitezei de rulare a informatiilor. Realizarile au depasit cu mult asteptarile. Mintea omului a fost descompusa in elementele de baza, sistemul binar (0,1), calculatorul lucrand cu concepte simple, pas cu pas.

Aici e necazul pe care vreau sa-l explic (ori toti stiu, dar tac, ori eu sunt primul contrariat ce semnaleaza !?! ). Observ ca toti cei a caror educatie, solida de altfel, este facuta cu ajutorul calculatorului, devin incapabili sa mai receptioneze frumusetile si subtilitatile limbii romane. Gandesc si se exprima plat, direct și cu economie  de epitete, informational, in engleza prescutata a IT- ului.

Ma intreb asadar: cate generatii se vor mai infiora la versul eminescian, il vor mai intelege  pe Caragiale, vor fi in stare sa duca o conversatie fata in fata, sa faca o declaratie de dragoste ? Se pare, totusi, ca in raport cu avantajele evidente pe toate planurile, aceste neajunsuri sunt minore pentru multi.

sursa foto

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s