Ce ne mai ramane sa mancam ?!?

colesterol_75132800Carnea de vita… este de cal, carnea de porc… are trichineloza, ouale pot fii…cu salmonella, laptele contine… aflatoxina si toate produsele (in afara celor bio) au mai multe sau mai putine E-uri. Toate sunt daunatoare sanatatii omului. Atunci… noi ce mai mancam, ca sa putem muri… sanatosi?

Reactualizez un banc vechi: merge un domn in varsta, la doctor si-i explica suferintele; acesta il intreba de pensie; „2000” fu raspusul; ii face investigatii, analize si ii prescrie medicamentatie scumpa, plus miscare undeva la munte; altui pacient in aceleasi conditii dar cu o pensie de 800 ii recomanda niste medicamente naturiste si plimbari in aer liber, iar unui al treilea pacient, dar cu o pensie de 300 ii da niste antinevralgic si sa faca multa miscare in aer, iar apa sa o bea cu inghitituri mici, sa-i ajunga.

Aici am ajuns. Este urmarea fireasca a insecticidelor si pesticidelor folosite pentru marirea recoltelor, a ingrasamintelor folosite , a semintelor modificate genetic si in general a gravei poluari industriale, inconstient asumata de atatea si atatea generatii care au urmarit profitul cu orice pret.

De fapt, vroiam sa -mi exprim nemultumirea, fata de declaratiile linistitoare ale ANSVSA care, desi nu cred ca are situatia sub control, nu spune public si numele firmelor ce aduc pe raft aceasta marfa. Sa stim si noi, ce, cum si daca  vrem sa mai cumparam de la ei. In numele sanatatii oamenilor, chiar nu ma intereseaza daca acestea ar falimenta. Legea dupa care nu ai voie sa le faci cunoscut numele inaintea dovedirii juridice a vinovatiei este la fel de proasta si impotriva omului cinstit si corect ,ca aceea care impune blurarea fetelor criminalilor,violatorilor,hotilor e.t.c. Imi pare rau sa spun, dar legile, nu trebuie sa fie democratice in aceste cazuri; DEMOCRATIA  lor trebuie sa rezide din faptul, ca sunt facute si aprobate de un parlament ales democratic(ATAT).”

sursa foto

Reclame


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s