O tara, 2 fete, 2 destine !

images

Acum 2 zile aveam un cometariu despre cum ne diferentiaza in viata, educatia. Mi-am crescut copiii cu emisiunea lui Marian Ralea, in care ea, MICA, aparea ca intruchiparea zanei cele bune. Sunt gatuit de indignare pentru ce ,,nedreptate” i se intampla acestui copil. Sunt ravasit de comunul exceptional al acestui destin.

Copiii nostri sanatosi, frumosi, dotati, talentati, muncesc prea mult pentru a tine pasul cu cei ai caror parinti parveniti, hoti imunitari, le pot pune pe tava diplome si functii chiar europene… ,,alese”. Cata diferenta, intre bunul simt al MICAI care-si traieste in liniste drama tulburatoare si nesimtirea celeilalte, care, nu stiu daca si-a rezolvat problema cu pluralul, dar pe cea cu proprietatea tarmenilor, inca nu. Cum sa vii tu  europarlamentar ales (model pentru generatii, nuuu?) si sa sustii ca nu e MORAL, ca intr-o competitie, (de alegeri, binenteles)  sa fie sustinut un barbat  ce se afla in  competitie cu doua doamne, de catre o femeie? Alooo !…! fata, ti s-a urcat vuitonul…? Lasa-ne ! Ia-l pe tac -tu si plecati pe mare, nu v-ati mai intoarce!

Iarta-ma MICA ,fata mea, baiatul meu, voi ceilalti tineri ce plecati din tara pentru ca astfel de impostori sa se dezvolte ca un cancer. Atat !

 sursa foto:

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s