Dezastru?…penibil !

Avionul-prezidential-mai-poate-zbura-30-de-ani

Disputa pe impartitul ,, jucariilor”, intre administratia prezidentiala si opozantii de la putere este la cote josnice. Un fel de vecini, ce se cearta pentru un gard pus stramb sau doi copii ce fac, nemultumiti, schimb de lopatele la plaja e.t.c..Niciunul nu are dreptate,  niciunul nu e de vina, niciunul nu este mai bun!. Nu stau sa analizez! 

Pentru ei toti, e bine ca stau acolo, unde se imparte puterea si banul si atunci joaca, la trecerea timpului, cu tot felul de tertipuri si simulari. De multe ori sugereaza celuilalt, ce trebuie sa faca, ca nu cumva sa ramana , vezi doamne, fara  ,,adversar politic”. Sunteti penali, toti, in fata electorilor, pentru tradarea interesului national in ultimii 23 de ani: TOTI.

Sa faci din promisiunea electorala, constient, minciuna nationala , e ca si cum cei  ce muncesc ar face greva financiara; si asa toti fac evaziune la greu. Basescu a fot votat, prima oara, pentru nu a se consfiinti perpetuarea ciumei rosii, dar ce sa vezi?: s-a permanetizat pe ciuma portocalie s.a m.d. Ne este frica sa recunoastem oare ca toate jocurile sunt facute de vechea- noua securitate? Chiar toti au dosare?

Cand ne vom trezi va fi, oricum, prea tarziu. Pana atunci: ia avionul, da avionul, un fel de alba-neagra pe taraba numita ROMANIAdebine. Basescu n-a inteles ca, oriunde e, el este DEZASTRU, penibil….!

 sursa foto:

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s