Trenule…masina mica !

bariera cfr3

Week-and! Vreme, frumoasa dar rece. Plecam din Constanta cu masina la manastire, la Techirghiol. Ne invartim pe acolo, dar frig. Hai in Neptun!

La intrarea in Eforie Nord, la fostul popas Brancovenesc (aproape desfiintat, jalnic) incetinesc,  aproape de calea ferata (furata am vrut sa scriu?!!?), la semi-bariera electrica, un fluierat al unui electro-motor ne congeleaza sangele in vene. Ramanem interzisi- trenul oprise la intersectia cu soseaua. Mecanicul se asigura, dadea semnal ca sa treaca mai departe (mai auzisem de o faza cu mecanici de locomotiva care opreau, coborau, lasau bariera manuala, urcau, treceau locomotiva de intersectie, opreau, coborau, ridicau bariera, urcau la postul lor si plecau- dar era din alt film)… asta e.

Citim pe bariera: ,,ATENTIE-Bariera Defecta” si-i simt pe toti ministrii transporturilor cum se umfla in mine. Aici sunt banii dumneavoastra,nenorocitilor?!  Meritati sa fiti castrati sau ma rog, crestati dar, neaparat, dati cu sare (cu iod sau fara). La toate  trecerile la nivel cu calea ferata pe relatia Constanta-Mangalia, aceeasi situatie. Semi-barierele ruginite, nefunctionale, dar ei maresc tarifele (astea sunt biruri in aceste conditii), si privatizeaza calea ferata…

E o NEBUNIE ce se intampla in aceasta ROMANIEdebine. Si mai scrie:,,respectati indicatoarele rutiere” unde probabil respectati vine de la RESPECT, iar rutiere   vine de la ruta (drumuri, cale ferata?), dar totul e doar o deruta.

Bai, fratilor, pana nu vom trage in teapa, de’ adevaratelea, pe vreunul din astia, NU AVEM NICIO SANSA. Cer despagubiri morale pentru week- and-ul ratat!

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s