Domnule Ponta, nu mai renuntati…!

16ponta_249163de28

 Parca, domnul Ponta, era (mai este?) presedintele Partidului SOCIAL…bla…bla. E rau, daca domnia sa gandeste sa ia banii de la gura copiilor saraci (romi multi dintre ei, dar nu numai), pentru alte programe, chiar pentru romi de ar fii, ele. Daca vi se pare ca acest program, nu mai merge (a fost poate confiscat de producatori P.D.L.-isti !?!) imbunatatiti-l, nu-i luati finantarea in scopuri.. ..proiecte..; este tipic  pentru deturnarea de bani spre interese ascunse. 

Sunt multi copiii pe care mamele ii aduc la scoala in masini scumpe, cumparate doar in acest scop, dar pentru asta nu trebuie desfiintate microbuzele scolare, ci trebuie  intretinute si completate cele existente. Sunt copii care nici nu mai arunca cornul sau laptele… le ignora, nu le baga-n seama, dar sunt si din cei  ce le duc acasa, fiind singura mancare, pentru fratii mai mici.

Nu sunteti nascut bogat si in raliurile la care particpati, cel putin in tara, ati vazut pana de curand, locuri cu astfel de oameni. Ei v-au votat si pentru mentinerea cornului (ca doar nu-i al…abundentei).

Cautati alte surse pentru a face rost de bani pentru un after school, unde veti plati doar implementari- neimplementate-, spatii- cumparate de la privat- ori salarii care nu ajung la beneficiar. Nu sunt bani pentru alte proiecte? Mai cautati, pentu ca pe principiul renuntarii la ceva,  veti ajunge si dumneavoastra sa renuntati la statul roman, ca nu merge, produce pagube, nu mai poti sa-l furi asa ca… mai bine regionalizeaza-l si da-l la altii, sa-l conduca. Sunteti alesi, sa gestionati NU sa desfiintati, un corn cu laptele aferent, ca la asa ceva, v-au batut rau de tot, aia cu flota.

 sursa foto:

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s