Mutu, Tanase…pot fii ei catalizatorul Nationalei???

22muta_VS_bd63a3c5e9

 Sase puncte, in dubla cu Ungaria, ne-ar consolida sansele de a ne califica, de pe locul doi macar, la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia. Aproape toata lumea ii vrea, in primul ,,11″,  pe Mutu si Tanase. Eu nu cred ca acesti fotbalisti merita atatea laude si sperante investite in ei. O sa  explic si de ce.

Mutu a explodat la inceput : talent, munca si ascensiune spectaculoasa. Il urmaream cu multa bucurie, ca pe un fotbalist de exceptie, dar si ca pe un tanar frumos realizat, intr-un cuplu de poveste cu Alexandra. Fiind mult mai in varsta, ii invidiam putin; tineri, frumosi, super-realizati cu un copil superb, erau un adevarat  exemplu pentru generatia tanara. Lipsa de…caracter cred, l-a facut sa rateze acest moment si de atunci din greseala in greseala, din prostie in prostie, mi s-a dezlipit de inima. Neantrenat, cam in varsta si iesit din forma Mutu nu mi se pare un model, un lider (decat in golanii), pentru Nationala Romaniei indiferent de nevoia de rezultate, de foamea de puncte pe care o avem.

Tanase, uitati-va ce fata ,,expresiva” are. Nu pot sa spun nimic de bine despre el. Relatia lui  penibila cu….Cruduta, este de notorietate. La fotbal nici el nu cred ca stie ce vrea sa joace. S-a cacat Dumnezeu la el in scaldatoare, cred ca doar Becali il suporta ca berbec la el in tarla. Un fotbalist care isi scoate tricoul dupa ce marcheaza, este de sanctionat de propriul antrenor. El strica jocul celorlalti, alearga fara rost pe teren, pierde mingea si… cam atat. A pierdut sansa si in meciul cu Chelsea nu inteleg de ce ne tot ambitionam sa-i dam sanse. Mai dati-le si altora, va rog.

Deci cu sau (mai bine) fara ei avem suficienti jucatori in vana  si in ambitie sa-i batem pe  unguri, ca si-o merita. Daca joaca Mutu si Tanase, ceilalti vor fi mai putin mobilizati, putandu-se da vina pe cei doi, in cazul unui esec- si nu ar fii corect-.

 sursa foto:

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s