Dor de Topescu…!?!

images

Scriu pentru cei mai tineri. Ce meciuri erau pe vremea cand comenta Cristian Topescu. Pierdeam, castigam, faceam meci egal, noi toti eram fericiti, gandeam si traiam, uniti, romaneste. Cine a vazut meciul pe T.V. R. 1, si a ascultat comentariul celor doi vorbitori, imi va da dreptate. Un exemplu:

prin minutul 70, dupa ce au spus ca suntem condamnati sa castigam la Budapesta, scorul era 2-1 pentru unguri, iar ,,comentatorii” ne-au adus aminte ca la Bucuresti, olandezii ne-au dat lejer 4-1 si au tras o concluzie… ca am plecat din fata ecranului: marti trebuie sa  invingem la Amsterdam. In rest am vazut un meci fara spectatori, fara jucatori – abia cand au intrat rezervele, parca mai era cineva pe teren-, fara antrenor, fara vlaga, fara fara, fara nimic.

Demisia domnule Piturca, ai grija de copilul ala mic, da-i pensie alimentara. Cand ai o echipa, fie ea si Steaua, in forma fizica buna, cu jucatori antrenati si dispusi la efort nu e admisibil sa nu folosesti scheletul ei (macar 7-8 jucator) si nu doar 4. Eu cred ca Piturca  a ,,amendat” clubul Steaua ca nu i-a dat jucatorii in pregatire (cand ei jucau cu Ajax).

Il ascult acum pe magarul asta de Dragomir, care iar se eschiveaza; el parca nu a facut avere din fotbal, nu stie nimic, nu poate spune nimic, nu are nicio vina. A iesit Piti la interviu. Doamne, si asta-i fata mare, e bine, baietii au muncit…(mai bine jucau fotbal), scorul ne multumeste e.t.c. Ma opresc… sa nu chem salvarea, imi este rau de ei.

Si stiti care-i culmea: ca la locul doi sansele sunt aproape intacte. Unde mai esti draga DOMNULE  Topescu…?. Cu astia nu se mai poate!

sursa foto:

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s