Ce sa aleaga ?… mizerie!!!

Congres_PDL_Blaga_stagneaz___Udrea_remonteaz_-7ff093a6a50c50a033be9fe13ed37b4c

Astia sunt politicieni ? Astia sunt la conducerea tarii, la putere sau in opozitie? Punctez doar cateva idei, despre ei, din punct de vedere omenesc si o sa vedeti ca pe toti politicienii nostri cu GREU ii putem numi oameni.

Basescu -nu am nici o pretentie de la el, a fost din start o imensa dezamagire- lauda partidul ca si-a sacrificat imaginea politica pentru binele tarii, le spune ce trebuie sa faca, pentru a fii bine pentru el, dupa care ii defiinteaza pe toti. N-a iesit cum a vrut? Pa. El are deja inscris un nume de partid nou(?),de catre fiica-sa. Confunda grav  democratia cu dictatura (impunerea propriei democratii). E omenesc comportamentul? Nu. Ei si- la securistut-comunist nu se pune.

Udrea, lapte si miere, se pupa la dublu cu alegatorii, nu castiga ( desi asa era hotarat…de ei) si ce sa vezi: nu-l felicita pe castigator, ci pleaca cu toata gasca ca o mahalagioaica improscand venin – de Plescoi. E omeneste ? Nu. Asta-i scoala- a invatat pe la multi-, asta-i partidul (cine o sa-l acopere pe Base dupa..?).

Blaga- castiga, latra de bine, dar si musca din Udrea ca si-ar fi cumparat alegatorii in ultima noapte. E omeneste ? Nu. Asta-i nivelul securistului executiv ajuns de mult la bucate.

Ponta, posteaza inca de la inceputul congresului o informatie falsa, subiectiva si ne comunica ce bine isi va petrece el week- end-ul .Pentru asta v-au votat milioane de  ROMANI, neputinciosilor? Sa va fie rusine!.

Ce urmeaza- lupta oarba pentru putere, pentru imunitate,  pentru ca la toti le este frica de justitie,  dar mai ales de JUDECATA POPORULUI. Va fi oare vreodata, justitia, formata din oameni corecti? Niciunul nu este OM si putem puncta despre toti, diferite aspecte, care daca nu ar fi tragice, ar fi de Caragiale.

Propun ca toti politicienii sa fie deportati in civilie (dar in zeghe), iar societatea civila sa faca o noua constitutie dupa care sa conduca destinele a ceea ce a mai ramas nevandut din ROMANIA.

sursa foto:

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s