Radu Mazăre plantează primul pom, la monument.

15

Sunt constantean, nascut, crescut, cu loc de veci in Cimitirul Central. La prima candidatura nu l-am votat pe Mazare, pentru ca il consider un smecheras de Bucuresti, care a facut Institutul de Marina, pentru ca aici aveau  acces si cei mai prostuti cu cartea. Era un oportunist al Revolutiei, un tip ceva mai nesimtit , citeste bagaret.

Apoi, l-am votat de fiecare data din lipsa de contracandidat credibil, iar el i-a agatat pe constanteni cu pachete la batrani, ajutoare la saraci(rromi mai ales), apartamente pentru tineri, apartamente pentru saraci, turism- Mamaia, in primii ani. S-a bucurat mereu de o promovare isteata. Dar, in esenta, a lasat sa cada urbanistic orasul, nu a facut nimic pentru mentinerea locurilor de munca, nimic pentru clasa de mijloc si multe alte greseli.

Azi am citit o stire – ca va planta pomi si am zis sa scriu si de bine, despre el. De taiat, a taiat tot ce se putea taia, fara sa oblige pe cineva sa planteze la loc. A lasat sa se costruiasca bloc langa bloc, sacrificand orice spatiu verde. A lasat orasul vechi sa devina o ruina; dar poate n-a avut incotro. Ce ne deranjeaza cel mai mult, pe noi constantenii, alegatorii lui, este circul pe care-l practica pentru promovarea turismului sexual pe litoral. Nu ca as fi pudic, dar a transformat institutia primarului intr-una de ,,peste”.  Ideea cu turismul cu multe fete,  cazinouri, distractii si carnavaluri este buna.. Putea  sa puna la inaintare pe altcineva…

O recomandare de om mai in varsta, lasa trasul pe nas sau bagatul in vena, ca se cunoaste deja domnule Mazare. Privirea ta nu este tulbure din oboseala functiei. Este o recomandare a unuia care iti ia apararea si fata de alti oameni simpli din tara( care critica prestatia ta ridicola). Esti inca un barbat bine si  ai fi frumos ca primar, elegant imbracat, mai sobru chiar tu structural, esti un glumet. La urmatoarele alegeri vrem sa votam un primar, nu un papagal distrus.

sursa foto:

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s