ATENTIE ! se plombeaza…

asfaltare2013

Azi, circulatia pe strada Poporului, in zona  Trocadero, a fost mult timp aproape blocata de catre echipa ce se ocupa cu reparatia carosabilului. Foarte bine mi-am zis, a venit primavara si stricaciunile iernii(dar ce, asta a fost iarna?) trebuie, repede, remediate. Constanta este totusi, un oras turistic si in curand vom fi sufocati de trafic(fie vorba intre noi, suntem inghesuiti si iarna de atatea masini si mai ales de soferii nepriceputi). Din mersul masinii am facut o poza, cu oamenii lui Dorel, din Constanta; se observa ca doi lopatau si trei stateau cu mainile la spate(credeti-ma ca mai stateau 4 mai incolo, de ce?). Multi oameni, mare blocajul, cam mica plomba pentru atata mobilizare de efective. Totusi, eu zic ca este de bine, daca, macar infiintam noi locuri de…stat.

Rau este, ca ieri, de exemplu, venind  de la Kaufland pe strazile Poporului, Izvor spre Soveja- zona Eden, pe un drum pe care il cunosc cu ochii inchisi, am ,,luat” doar trei gropi(doua gropi si un capac de canalizare). Apropo  de capacele de canalizare care raman denivelate mult timp dupa ce strada se reasfalteaza; pagubele  suferite de atatea masini, ar trebui imputate asfaltatorului.

O ultima observatie-nemultumire: nu pricep santurile ce se fac in lungul sau de-a latul strazii, imediat dupa ce s-a pus COVOR asfaltic(exemplul strazii Poporului este la indemana, e cald, se poate vedea in direct). In rest, despre Constanta si Primaria Constanta numai de bine!

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s