Bucuresti-teatrul Arca-locatia: La Scena- ,,Prima data”

arca-la scena-prima data-

Dupa multa vreme si promisiuni, azi, copii mi-au facut o bucurie deosebita. Am reusit sa mergem impreuna la ,,Prima data”– o piesa de teatru scrisa de Michal Walczak, jucata de doi actori ai companiei Arca, in locatia La Scena.

Sala de 90 locuri aflata in podul unei vile vechi, cu restaurant la parter, asigura o atmosfera placuta actului artistic. Investitiile in locatie mi-au parut minimale, deci si preturile  pareau mari in comparatie, iar serviciile in suferinta.

In fata a 38 de impatimiti de teatru, actorii nu au ramas datori  Thaliei. Piesa este o comedie sexy, cu referiri dramatice la relatiile barbat-femei din zilele noastre. Frica cuplurilor de a legaliza si asuma relatia (de aici repetitia obsedanta a primei intalniri), frica si sovaiala primei ,,dati”, duce la dramatismul vietii (scena nasterii) cu comicul amar al finalului ( in definitiv mai avem un copil, fara tata).

Mancarea acceptabila (mi-era foame), teatrul bun, locatia speciala, placerea actului artistic – imensa la mine, iar bucuria companiei copiilor dragi (manca-i-ar tata de scumpi) de necomparat. In Constanta, posibilitatea unor astfel de seri, in astfel de locatii, este mai rara.

Cateva ore de bine, intr-un Bucuresti de bine,  intr-o romaniedebine!

Anunțuri

One Comment on “Bucuresti-teatrul Arca-locatia: La Scena- ,,Prima data””

  1. […] si, recunosc, fiind o inspiratie de ultim moment, a fost singurul loc unde am mai gasit bilete. Dar le-a placut si asta ma […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s