Nastase… ganduri nepartizane!

Adrian NastaseNastase…om politic, condamnat cu executare, intr- una din cele mai aiuritoare probleme pentru care putea fi acuzat. De aici si nebunia ca ar fi fost condamnat politic. Nicio instanta insa nu s-a pronuntat in acest fel. Erau capete de acuzare mult mai serioase, pentru care chiar merita acest lucru.  Atunci, de ce este reprimit in fruntea partidului cu atata entuziasm? Nu putea ramane un universitar?

Am uitat ca in 2004, de frica permanetizarii ciumei rosii, l-am  fi votat si pe Popeye, daca ar fi candidat?  Nastase este un politician rosu. Ginere, din a doua incercare, de ministru ceausist, a fost in preajma  gastii lui Nicusor. Era mai studios si atunci a devenit „doctrinar” al noului regim comunisto- securist ajuns la putere. Este un obisnuit al puterii si nu va faceti griji ca socialism-democratia propavaduita este cumva pentru omul de rand. Nu. Prin  tot ce intreprinde, eu vad doar setea lor de a ramane cat de mult se poate la putere.

Nu mi-a placut deloc atitudinea aroganta a fiului sau, atat de mediatizat in ultima vreme. Aschia nu sare  departe de trunchi si ca tata de baiat, incerc sa-l inteleg; Adrian ii este tata, l-a crescut in aceeasi ura fata de oamenii normali, simplii alegatori. Au in ei, aceeasi greata fata  de omul de rand… Au totusi meritul culorii rosii; nu sunt ca marea majoritate a politicienilor cameleonici.

Nu pot fi de acord cu viitorul politic al lui Nastase, chiar dupa trecerea perioadei de restrictie a drepturilor civile.  Nu e normal ca nepotii nostri sa-si faca modele din astfel de oameni. Nu este normal ca ei sa mai conduca direct destine; oricum o fac din umbra. Suntem crestini si in Postul Pastelui trebuie sa-l iertam pentu greselile lui (chiar si ratacirea cu sinuciderea). Ii doresc sa ramana un fost profesor universitar, fermier din hobby la Cornu , ce-si scrie cartile intr-o romaniedebine!

sursa foto:

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s