Betisorul ,,dirijorului”….

basescu

Cat de usor, le este unora sa minta cu betisorul in mana. Sa spui lucrurile altfel de cum au fost, sa incerci sa scrii o  istorie schimbata, cand dramele se vad inca la rublica de decese din ziare. Este usor sa spui ca ti-a fost greu, cand tu si apropiatii tai ati dus-o nesimtit de bine, ati dat un boom financiar neimaginat de altii. Ce spuneti, ca ati pierdut? Capital electoral? Uitati ca ati fost alesi la mustata, fraudand la Paris, cel putin. Atunci, domnule, ai iesit singur in fata, pentru ca piticaniile tale n-au avut nici macar acest curaj al asumarii. Acum ii lauzi pe tacutii ticalosi, ba incerci sa-i faci partasi pe toti la deciziile luate nepopulare si gresite .

Despre drama celor loviti de masurile proaste, economic vorbind, nu se mai stie nimic. Sunt cei ce au votat suspendarea. Sunt familiile cu copiii parasiti de parinti, ce incearca sa munceasca oricum si oriunde. Sunt cei ce au cerut cetatenie maghiara pentru a avea acces la piata muncii in Europa sau America. Sunt familiile celor ce s-au sinucis in disperare de cauza sau au divortat, mai rau, au aplecat capul de rusine, s-au umilit pentru ca voi, hoti si analfabeti sa baliti ecranele.

Sunt atatea lucruri de spus, la cald, clare, evidente incat un alt comentariu nu-si are rostul si prefer sa fiu eu cel care „cedeaza”. Sper ca regionalizarea tarii sa nu ne-o prezinte tot cu betisorul, pentu o romaniedebine!

sursa foto:

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s