Cine a furat lantul de la caine!!!

club mamaia 2013

Am inteles de ce sunt atatia caini vagabonzi in Romania! Pentru ca „oamenii de afaceri” le-au furat lantul sa-l poarte la gat. De 1-2 Mai, plina Mamaia de trogloditi cu lanturi la gat cat de groase se poate , cu sunci „lucrate” la sala, cu B.M.W.-uri, cu blonde, dar cu un nivel de inteligenta scazut, de te impiedicai de el. Imi cer scuze daca printre ei exista, macar unul, sa ma poata contrazice; avem un tineret (matur deja?), jalnic, ce participa la astfel de manifestari. Sa se fi mutat Dorobantii pe litoral?

Era un banc: daca ai trecut in clasa a-V-a, nu te mai poti duce la scoala de militie, esti intelectual deja; astia, toti erau buni sa devina „cadre”.

Rautati…, rautacios asta, ca a imbatranit, o sa spuneti. Raspunsul meu este….da, pentru orice. Marea si buna parte a celor tineri stau deoparte si privesc consternati la ei. Unii chiar ii iau drept model (pacat ca nu sunt si modele adevarate). Nu i-i lasati sa prospere- asa a stat si generatia mea, cei cu bun simt si uitati cine a ajuns la varf, cine conduce. Macar voi luati atitudine! Ganditi-va la copiii vostri, pana nu e prea tarziu.

In rest… frumos, soare ca-n iulie, inghesuiala ca-n august, si multa, multa lume dornica de distractie si mare, pentru ca, nu-i asa , nu-i apasa datoriile de rambursat ale tarii. Sa le dea inapoi , cine le-a facut, in nume propriu…Cu acest mini-concediu, aducator de profit pentru cei ce stiu sa profite (eram sa scriu patroni), trece, aproape neobservata, Saptamana Mare.

Cei piosi au tinut totusi post si cred eu s-au gandit  si la cele spirituale. Timpul tine cu noi si sper sa ne putem bucura de un Paste frumos. Crestinii au facut si gesturi frumoase astfel incat si cei mai saraci, financiar, sa poata pune pe masa un ou rosu si o felie de cozonac.

 Hristos a  Inviat, va doresc un Paste de bine, intr-o romaniedebine!

Sursa foto:

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s