Iar justitia!?!

palatuldejustitie

Politicul a reusit! A reusit sa termine Romania. Aproape ca mi-e dor de Marea Adunare Nationala. Era mai decenta, mai saraca (cu yes-manii ei), mai putin corupta, tot fara putere reala, dar facea rau doar pentru ca era o masina de legalizat aberatiile ceausiste… Aderarea la Uniunea Europeana si existenta declarata a justitiei, ca a treia putere independenta in stat, imi pareau premise suficiente pentru ca legile bune- rele, multe-putine sa fie respectate. N-a fost sa fie asa!

Se vede clar acum, cand justitia se imparte la cel putin doi tatici politici. Fiecare,( in urma intelegerilor de convietuire si dupa ce ies din politica), are organisme si structuri fidele dar si oameni bine infipti in tabara dusmanului. De aici si reevaluarile oamenilor propusi, balbaiala ce domneste in justitie. Nu ma refer decat la o mica parte(sper) corupta a acestor oameni, dar sa fii impartial in aplicarea legilor si sa se vada cu ochiul liber bunastarea ta, anormala, e clar mana lunga a coruptiei. Atunci santaju-i gata si astfel oamenii politici pot opera. Iti dau….imi dai, te pun sef… ma stii de sef…! Presiuni imense, pentru ascunderea faptelor penale comise, trecerea timpului pentru prescriere lor, sfidarea adevarului in fata. Evidenta coruptiei pusa la colt; in politica se minte si fura pentru ca asta-i politica!

Sunt atat de multe de scris pe aceasta tema, ca pur si simplu nu  imi pot aduna gandurile, pentru ca vreau sa-mi traiasca si nepotii intr-o romaniedebine!

sursa foto:

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s