O condamnare normala!

becali

Daca astea sunt faptele si sunt condamnati toti trei, mi se pare corect. Sper sa nu existe tertipuri pe care sa le foloseasca vreunul din ei, pentru ca nu ar fi echitabil. Daca o astfel de condamnare, pe fapte reale, masurabile, dovedite, evidente, ar fi fost pronuntata in timp mai scurt ar fi fost si mai bine. Ganditi-va ca am fi scapat de circul cu europarlamentarul si deputatul Becali, de valiza cu bani de la Cluj si multe alte porcarii comise cu „naturalete” de acest semianalfabet guraliv. Totodata, multor reprezentanti legali ai statului le-ar fi fost frica sa mai comita abuzuri si ilegalitati, s-ar fi gandit de doua ori.

E drept, Digi-urile n-ar mai fi facut rating, Steaua n-ar mai fi fost campioana (desfiintand un campionat national prin cumpararea tuturor valorilor), saracii n-ar mai fi fost miluiti si multi bolnavi n-ar mai fi avut sansa unor operatii platite de el. Sa nu credeti cumva ca aceasta condamnare este rezultatul unei justitii corecte peste noapte.

Nu. Face parte din protocol. Rechinii incep sa se sfasie intre ei. Cei ce nu mai sunt de folos, sunt dati deoparte. Daca acesti oameni „grei” incep sa vorbeasca si justitia isi va face datoria corect si independent, multe lucruri tinute sub pres vor iesi la lumina. Sunt lucruri grave, cu finalitate penala pe care cam toti le-au comis.

Dosarele usoare la care media a avut acces sunt neglijabile, facute doar pentru amenintari publice, pentru a-i tine pe unii sub presiune. Dar asta, ar insemna alti oameni si in justitie. Lucrurile se vor opri cam pe aici, pentru ca  sa putem trai inca intr-o romaniedebine! sursa foto:

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s