Vai mama lor de…jurnalisti!?!

flori parc

Am vazut „ o bomba” jurnalistica de cum m-am trezit! Vrand sa mai taie stirile cu rechinul de Becali (tot oier va muri, in strunga -tema mioritica la romani) niste jurnalisti- le zic totusi asa-  au facut un reportaj TARE,  filmat cu camera ascunsa. Niste muncitoare, s-au lasat spaguite in 5 minute sa dea niste rasaduri de flori, pe bani, cu teama in suflet, vezi doamne, ca daca vor fi prinse vor fi date afara.

Pai, furati mai mult, ca de v-ar prinde cineva, sa aveti sa dati bani  de spaga , afara sa nu plecati(n-am gasit alta rima).

De fapt, ei (jurnalistii zic) vroiau sa ajunga la multimea de bani dati de primarii pe flori, care se cheltuiesc in fiecare an, se baga in  buzunare cunoscute, dar acele lucratoare sunt vinovate. Este un lucru aprioric stiut, privit ca o fatalitate! Ce aveti cu frumosul? Ce aveti cu florile? Nu iubiti florile? Ele aduc noroc si dau un parfum placut vietii,  unora le aduc bani, altora-  ani de puscarie.

Cand pestele de la cap se impute, nu mai prajesti coada, ca poti face toxiinfectie alimentara. La salariile mizere si nivelul actual al preturilor si omul cinstit este nevoit sa faca mici ciupeli, pentru ca altfel ar muri de foame in aceasta romaniedebine!

sursa foto:

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s