Daca-i al nostru e bine, daca nu…!

plaja

Dupa masa, cerul senin si cele 29 grade de la termometrul din intersectie, ne-au trimis la plaja in Mamaia. Dupa ora 15 au inceput sa apara si oameni pe plaja, mai ales constanteni. Vremea rea in tara si codurile meteo date pe la  televiziuni, au tinut turistii departe de litoral, desi la noi s-a facut plaja in fiecare zi, cu apa cam rece, e adevarat. De fapt plaja este arhiaglomerata, cu sezlonguri aliniate pe toata suprafata cu nisip.

Sincer schema arata ca ar trebui sa existe suprafata cu nisip pentru cei ce vor sa faca o plaja normala sanatoasa pe nisip; in realitate, aceasta este minuscul, in locuri defavorizate, unde se mai bate si mingea. Plaja s-a concesionat pe bani si cei ce au luat-o in administrare nu fac nicio concesie. Jaf in buzunarul turistului, obligat sa plateasca sezlongul si serviciile pe care le fac niste ametiti de tineri (de soare).

Cand se va aglomera litoralul, ma retrag pe plaja din Constanta, mai lejera cu astfel de servicii civilizate, dar neagreate de mine.

Surpriza mea a fost aglomeratia de muncitori ce lucrau pe plaja sa renoveze niste terase in fata la Melody. Parca prin hotarare de consiliu local lucrarile trebuiau terminate pana la deschiderea sezonului estival pe 1 Mai?! Dupa, totul se amendeaza! Dar in fata la „La Creme” totul este posibil. In acelasi loc, acum cativa ani, o terasa a unui club neagreat de primarie, a fost demolata pe motivul lipsei  autorizatiei de constructie. Cand proprietarul este de-al nostru, conditiile de autorizare au  fost indeplinite (spaga  a fost primita). Situatie gretoasa, primar de….

Este la fel cu acest citat dintr-un ziar de azi:  Basescu: Am initiat un nou referendum – Parlament unicameral cu 300 de membri. Bai, esti nebun? La un referendum identic am mai votat in aceasta romaniedebine!

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s